به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی محمدی در این رابطه اظهار داشت: پرکردن اوقات فراغت زندانیان از کارهای سختی است که اجرای کامل این برنامه در گرو فراهم ساختن امکانات لازم در این زمینه است.
وی افزود: حجم انبوهی از برنامه ها در این بخش طراحی شده است که با توجه به زمان بندی های تعریف شده برای اجرای این برنامه ها پیش بینی می شود اقدامات اصلاحی و تربیتی مؤثری در این زمینه انجام شود.
مدیرکل زندانهای لرستان برنامه جامع حرفه آموزی و اشتغالزایی را برای زندانیان از برنامه های مهم زندانهای لرستان دانست و گفت: ارتقاء سطح ارتباطات و همکاری ها بین اداره کل زندانها و سازمان فنی و حرفه ای لرستان گامی مهم در تحقق این هدف محسوب می شود.
وی تصریح کرد: به موجب تفاهم نامه منعقد شده حمایتهای بسیار خوبی از طرح حرفه آموزی و اشتغال زندانیان توسط سازمان فنی و حرفه ای صورت گرفته که جای تقدیر فراوان دارد.
محمدی یادآور شد: اشتغال یک هزار و 400 زندانی از ابتدای سال تاکنون در بخشهای مختلفی همچون پروژه های کشاورزی، ساختمانی، فرهنگی، تولیدی، خدماتی و دیگر بخشها در حال حاضر مؤید اهتمام دو دستگاه برای فعالتر شدن این حوزه است.
وی افزود: در سال گذشته تعداد یک هزار و 850 نفر در 25 کارگاه مشغول فعالیت بودند و این در حالیست که در سال 88 این تعداد یک هزار و 200 نفر بوده که در 20 کارگاه مشغول بوده اند.
مدیرکل زندانهای لرستان با اشاره به فعالیت شش مرکز فنی و حرفه ای در زندانهای لرستان، اظهار داشت: تا کنون برای 450 نفر از زندانیان گواهینامه مهارت فنی و حرفه ای در رشته های برق ساختمان، مشبک، قالی بافی، نجاری، برق خودرو، مکانیک خودرو و ... صادر شده که پیش بینی می شود با اجرای این دوره ها تعداد زندانیان شاغل در بخشهای مختلف تا پایان سال به بیش از دو هزار نفر افزایش یابد.
نظر شما